Menu
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us

Svečane i elegantne haljine

Na svakoj svečanoj prilici moramo da budemo maksimalno elegantni! Kod muškaraca je to odelo, dok je kod žena haljina. Elegantne haljine se uglavnom nose na specijalnim prilikama poput rođendana, krštenja, venčanja ili na poslovnim ili maturskim proslavama. Iako su to “samo” elegantne haljine, one se dosta razlikuju od ostalih vrsta, jer su same po sebi skrojene za specijalne prilike.
Na našem vebsajtu možete pronaći puno modela ovih haljina. Na primer, mi ih razlikujemo po njihovim dužinama, bojama, materijalima, kroju, dužini rukava, dužini bratela, svetlucavosti materijala, detaljima, i tako dalje... Sve ove navedene stvari su itakako bitne za pravi izbor haljine. Ali, iako veći spektar haljina itekako otežava odabir, to i dalje daje bolju predstavu ženi koja još uvek nije sigurna šta želi da nosi.
Kada se kaže elegantna i svečana haljina, uglavnom se misli za dugačku haljinu do poda koja ide za vama i ostavlja neverovatan utisak atraktivnosti. Ali to ne mora uvek da bude tako! Elegancija haljine se ne odazire u njenoj dužini, ali svakako, ponekad se smatra da su kraće elegantne haljine zapravo više namenjenije za žurku nego za svečanost. Tako da, treba praviti razliku između dužina, i odabrati ispravno u zavisnosti od prilike na koju idete.
Od vrsta elegantnih haljina možemo da izdvojimo nekoliko; postoje one duge koje sve žene preferiraju, ali takođe postoje i one kratke (kratke haljine odlično stoje mlađim devojkama i najprikladnije su za rođendane i mature). Zatim, postoje one na bratele (bez rukava), one sa kratkim ili samo sa jednim rukavom, i one sa dugačkim rukavima (njih najčešće viđamo na događajima tokom zimskih meseci). Takođe, neizostavno je spomenuti rez na nozi, koji je tokom poslednjih godina dostigao vrhunac popularnosti.

Na prvi pogled odabir svečane haljine izgleda lako, ali zapravo je veoma teško. Loša strana je to da devojke uglavnom pronađu ideju na internetu, ali ne obrate puno pažnje na dužinu, materijal, oblik tela kome stoji, ličnu visinu, slaganje boja kose i tena sa haljinom, već samo obrate pažnju na boju i dizajn haljine, i nacin na koji haljina stoji modelu sa slike. Nažalost, ta loša procena uglavnom dovede do lošeg odabira i kasnijeg nezadovoljstva.