Ostale Opcije
Moj NalogKontakt
Socijalne Mreže

Šta obući za doček nove godine?

Znamo, novogodišnja noć je sve bliže i bliže, a sa njom i večita dilema “šta obući”. Bilo da se radi o izlasku u nekom luksuznom restoranu, klubu ili pak u nekoj kućnoj varijanti, svaka devojka će želeti da izgleda posebno tokom novogodišnje noći. Zato ne brinite! Mi smo tu da vam damo korisne ideje i savete kako da sve oborite sa nogu i ostavite upečatljiv utisak a pritom ostanete svoja. Zato hajde da počnemo!

 

Svetlucava haljina

Vec godinama, glavna odevna kombinacija (kada je u pitanje doček nove godine) jesu svetlucave i sljokičave haljine, ali nije ni čudo, jer se ovakav tip haljine ne može nositi svakog dana. Svakako, one važe za uobičajan izbor bez greške! Uz svetlucavu haljinu naravno idu lepe cipele, torbica, šminka, nakit i ostali dodaci. Možete pustiti mašti na volju ali zapamtite, nemojte preterivati, jer opet, i ako se radi o novogodišnjoj noći, ne želite da izgledate kao novogodišnja jelka.

Svetlucave i šljokičave haljine

Satenska haljina

Materijal koji se prošlih godina pokazao kao jedab od najboljih izbora kada su u pitanju haljine jeste saten (takođe, odlično stoji plavušama). Sa njim nema greške, duga ili kratka satenska haljina, u crvenoj i crnoj boji ostaviće utisak elegancije i atraktivnosti! Naravno, upotpunite izgled sa visokim repom i nakitom, naročito velikim naušnicama i bićete glavni aktor večeri! Svetski izgled je upravo ono što vam treba!

haljine od satena

Haljina sa perijem

Još jedan novitet kada je u pitanju modni trend jesu haljine sa perijem. Nema bolje prilike za iznošenje ovog spoja elegancije i luksuza nego sada! Bilo da je to crna, crvena ili ipak bela haljina, perije ce učiniti da izgledate kao osoba sa ukusom, koja itekako prati trendove. Naša preporuka je da dodate duge rukavice ili neki nakit, ali bez preterivanja, jer želimo da haljina bude glavni aktor večeri a ne nakit.

haljine sa perijem

Dugačka haljina

Za visoke devojke koje ne oklevaju kada je u pitanju iznošenje glamuroznih kombinacija, nema boljeg izbora od dugačke elegantne haljine. Naravno, povrh toga što je crna neprevaziđena boja ne mora biti presudna, ali svakako verujemo da će i druge boje doći do izražaja ako se za njih opredelite. Ova kombinacija će dodatno imati povlastice ukoliko se te večeri nalazite u nekom luksuznom restoranu. Uskočite u salonke ili cipele visoke potpetice, koje nikada ne izlaze iz mode, i spremne ste! Takođe, ukoliko vaša haljina ima otvorena leđa preporučujemo vam da kosu skupite u visoki rep Ili pak neku punđu, jer takvu haljinu moramo da istaknemo na svaki mogući način!

duge i elegantne haljine

Sako i pantalone

Za žene srednjih godina, a u poslednje vreme sve više i mlađih generacija, sako postaje sve aktuelniji izbor kada je u pitanju svečanost. Ukombinovan uz pantalone visokog struka ili neku kratku suknjicu, poprilično smo sigurni da će ovaj izgled ostaviti pravu autentičnost. Da li će biti svileni, plišani, sljokičavi ili čipkasti zavisi isključivo od vaše želje, ličnosti i hrabrosti, ali u svakom slučaju verujemo da ćete zablistati jer je ovo stara škola.

sako i pantalone

Korseti

Ukoliko ste devojka koja prati najskorije modne trendove, verujemo da će korset biti vaš savršeni izbor.

Savršeno istaknuti gornji deo tela, uz ukombinovane pantalone ili farmerice visokog stuka, štiklice na vezivanje i dobili ste spoj klasičnosti i elegancije. Bitno je samo da dobro ukombinujete svoj make up look, frizuru i torbicu da bi sve bilo savršeno iznešeno. Takođe ove godine su smaragdno zelena, jarka crvena i pink boja dobile poseban značaj, ali naravno naše preporuke su ipak neki svetlucavi dizajn, kao i šampanjac i srebrna boja, jer se ipak radi o novogodišnjoj noći!

korset za novogodišnji doček

Zaključak

Najbitnije da ne idete po nekim staromodnim standardima, vec da pustite maštu i iskombinujete jedan odličan autfit. Ako vam je potrebna neka ideja ili ipak deo garderobe, slobodno dopogledajte naš Moverse butik. Mi se nadamo da smo vam dali odlične ideje i pomogli u odabiru vašeg novogodišnjeg autfita.

Kombinovanje nakita: Izvucite maksimum iz svog nakita uz nekoliko trikova

Najbolji vodič kroz kupovinu savršene venčanice

Haljine za Trudnice - Detaljni Vodič Kroz Kupovinu

Šta obući za doček nove godine?