Menu
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us

Ovo Su Najpopularniji Modeli Haljina Za Malu Maturu

Bliži nam se ovogodišnja mala matura, a devojke širom zemlje se spremaju da biraju haljinu. Sa toliko različitih stilova na raspolaganju, može biti teško znati šta će biti popularno i moderno ove godine. Zato smo mi sastavili listu najpopularnijih haljina za maturu. Bacite pogled!

Balerina matruske haljine

Maturska haljina za balerine je inspirisana tradicionalnom izgledu odeće koju nose balerine. Ove haljine se najčešće prave od tila, a mogu biti kratke ili dugačke. Balerina maturske haljine su popularne jer su zabavne i udobne, a mogu se nositi za razne prilike kao na primer mala matura.

Balerina haljine su ubedljivo najpopularnije maturske haljine na našim prostorima. Razlog je taj, zato što odgovara svakom tipu tela, veoma su formalne za maturu, i budimo iskreni, svaka devojka je barem jednom sanjala da bude balerina.

Roze balerina haljine za malu maturu

Haljine A-kroja

Maturske haljine A-kroja savršene su za bilo koji tip tela. Ako tražite laskav i bezvremenski stil oblačenja, A-kroj je pravi izbor. Ovaj stil je postavljen na steznik i postepeno se širi do ruba, stvarajući prelep oblik peščanog sata.

Maturske haljine A-kroja dolaze u raznim tkaninama i bojama, tako da ćete sigurno pronaći savršenu za svoju posebnu noć. Čipka, šifon i saten su popularni izbori, a možete pronaći haljine u bilo kojoj boji koju želite.

Maturska haljina A-kroja

Duge haljine za malu maturu

Ako ste visoka devojka, pronalaženje savršene haljine za matursko veče može biti zastrašujući zadatak. Prečesto su haljine dostupne u prodavnicama ili prekratke ili preuske. Međutim, nema razloga za brigu. Postoji mnogo lepih i elegantnih dugih haljina koje će vam odlično stajati.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da pronađete savršenu haljinu za matursko veče:

- Izaberite haljinu koja je duga i salivena. Haljina do poda učiniće da izgledate graciozno i elegantno.

- Izbegavajte haljine sa užurbanim dodacima ili dezenima. Jednostavna jednobojna haljina će biti pun pogodak za maturu.

- Nemojte obuvati previsoke štikle, jer verujte nam, necete biti zadovolje.

Duge i elegantne haljine

Balske haljine do kolena

Balska haljina do kolena za maturu je odličan način da se osećate udobno i da istovremeno izgledate lepo. Mnoge devojke se odlučuju da nose haljine do poda na maturskoj večeri, ali to može biti neprijatno i nepraktično. Balska haljina do kolena je savršena za ples i uživanje u večeri. Možete odabrati haljinu sa lepršavom suknjom ili uklopljenijim stilom. U svakom slučaju, izgledaćete neverovatno.

Postoji nekoliko razloga zašto je balska haljina do kolena dobra opcija za matursko veče. Prvo, ovaj stil odevanja je elegantan i moderan. Učiniće da izgledate kao princeza u vašoj posebnoj noći. Drugo, ova vrsta haljine je takođe veoma udobna. Nije tako uska ili ograničavajuća kao neke haljine za žurke.

Najpopularnije balske maturkse haljine do kolena

Sirena haljine

Haljine sirene za maturu postaju sve popularnije kako godine prolaze. Ova vrsta haljine je savršena za svaku devojku koja želi da se oseća kao princeza u svojoj maturskoj noći. Sirene haljine se često prave od luksuznih materijala, kao što su saten i svila, a često imaju i zamršene detalje, kao što su perle i čipka.

Ako tražite jedinstvenu i nezaboravnu haljinu za maturu, stil sirene može biti savršen za vas. Obavezno idite u kupovinu kako biste pronašli najbolju ponudu za svoju haljinu iz snova. Mnogi onlajn i oflajn prodavci nose maturske haljine sa sirenama, samo će vam možda trebati malo više vremena da se nađete.

Sirena haljine za malu maturu

Zaključak

Ovo su bile najpopularnije haljine za malu maturu na našim prostorima. Nadamo se da smo vam pomogli i suzili izbor pri odabiru. Veoma je bitno da ne gubite vreme, vec da pođete u potragu vec danas (vreme brzo teče). Takode pre kupovine ovo trebate znati pri kupovini maturske haljine u Moverse butiku.

Na kraju, koja vrsta maturske haljine vam se najviše dopala u ovom blogu?