Ostale Opcije
Moj NalogKontakt
Socijalne Mreže

Ove boje haljina su pun pogodak za plavuse!

Istina je, plavuše su oduvek bile u centru pažnje hteli to mi ili ne. Ta prelepa boja kose na neki način ženu čini atraktivnijom i seksipilnom u svakom smislu te reči. Ali kao i sve žene pa tako i plavuše imaju dilemu zvanu “šta da obučem, a da mi se slaže uz kosu?”. Odgovor je kao i uvek komplikovan, jer dosta boja (same po sebi) ne pristaju plavoj kosi. Ali sa druge strane, postoji prihvatljiv spektar boja koje se neverovatno dobro kombinuju sa plavom bojom kose, zato hajde da ih izlistamo!

 

Haljine bele boje

Bela boja, od davnina je bila sinonim za nežnost i lepotu. Ali svakako, to nije razlog da se ne sredite i ne obučete kratku belu haljinu za žurku ili noćni provod! Činjenica je da ova boja može odlično stajati plavušama, ali ako izaberete previse svetlu nijansu možete se lako stopiti s njom, što naravno nije poželjno! Takođe, naša preporuka je da iskombinujete vašu plavu kosu sa klasičnom casual haljinom (ako je posao u pitanju), ili sa laganom letnjom haljinicom za vrele dane.

Plavuše nose bele haljine

Crvena boja

Crvena boja je priča za sebe! Ova elegantna boja na neki (unikatan) način ističe seksipilnost, uliva strahopoštovanje i stvara pravi izgled moćne žene! Plava i crvena su boje različitih paletnih spektara i itekako su različite. Samim tim, taj kontrast čini da plava kosa dođe do izražaja jer se itekako ne utapa sa crvenom haljinom. Iako odlično stoji laganim letnjim haljinama, ipak je daleko atraktivnije nositi crvenu, dugu elegantnu haljinu na specijalnim prilikama poput venčanja. I naravno, neophodno je ukombinovati ovaj outfit sa jarkim crvenim karminom da vam lice dodje do izražaja.

Crvena boja haljina

Plava haljina + plava kosa

Iako naše mišljenje treba biti neutralno, mi proglašavamo plavu jednom od najboljih boja koja apsolutno predobro stoji svakoj plavuši! Iako su plava (žuta) kosa i plava boja deo istog paletnog spektra, složićete se da ova kombinacija izgleda neverovatno! Plava boja haljine i plava boja kose same po sebi (prirodno) idu jedno uz drugo. Plava je dovoljno svetla, a u isto vreme dovoljno tamna da istakne bilo koju nijanu plave kose. Ah da, jedan savet – ukliko je svečanost u pitanju, bele štiklice su neizostavne!

Haljine plave boje

Zelena boja

Zelena je deo palete gde su joj srodnici žuta i plava boja, što znači da zelena i plava (na kosu mislimo) same po sebi idu jedna uz drugu (zbog različitog kontrasta). Iako je zelena mogo manje popularnija od plave ili crne, ona i dalje važi za odličan izbor u smislu kombinovanja odeće sa plavom kosom. Uglavnom je poznata kao prolećna boja, ali mi svakako preporučujemo da je kombinujete tokom letnjih i zimskih meseci nebitno o kojoj prilici se radi. Ali svakako, budite pažljive sa odabirom nijanse; previše tamna je prikladnija za starije dame, a previše svetla neće isticati plavu kosu.

Plavuše nose zelene haljine

Crna boja

Ako tražite na jednom mestu seksipil, eleganciju i atraktivnost, onda je crna boja savršena za vas! Može se reći da je dobro poznata nijansa koja je neprevaziđena u bilo kojoj kombinaciji. Crna haljina je odličan izbor, ma o kojoj se formarlnosti radilo, bilo da je to večera ili izlazak, sigurno je da će vaša plava kosa doći do izražaja! Takođe, ne zaboravite na crne potpetice koje ce dodati savršenu dozu atraktivnosti, nebitno da li je u pitanju posao ili slavlje.

Elegantne haljine crne boje

Zaključak

Odličan izgled na specijalnim prilikama je nešto što svaka žena želi! Zato, ako ste plavokosa, naš savet vam je da ne kombinujete puno boja, već da se držite samo jedne, i verujte nam, izgledaćete savršeno!

Kombinovanje nakita: Izvucite maksimum iz svog nakita uz nekoliko trikova

Najbolji vodič kroz kupovinu savršene venčanice

Haljine za Trudnice - Detaljni Vodič Kroz Kupovinu

Šta obući za doček nove godine?