Menu
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us

Najbolji Tipovi Haljina Za Noćne Provode I Žurke: Top 7

Na tržištu postoji toliko različitih vrsta haljina za provod, da može biti teško znati koja je najbolja za vas. Evo 7 najpopularnijih tipova haljina za žurke koje su popularne kod nas, ali tako i u svetu. I naravno, dodaćemo nekoliko saveta kako da izaberete pravu haljinu za žurke za sebe.

1. Haljine A-kroja

Haljine A-kroja savršene su za zabavu. Postavljene su na vrhu i izlaze iz struka, što ih čini veoma laskavim za sve tipove tela. Takođe su veoma raznovrsni, jer se mogu obući gore ili dole da odgovaraju svakoj prilici.

One dolaze u različitim stilovima i bojama, tako da možete pronaći savršenu za svoju zabavu. Takođe su veoma pristupačne, što ih čini odličnom opcijom za kupce koji paze na budžet.

Ako tražite elegantnu i pristupačnu haljinu za sledeću zabavu ili prvod, dobro razmislite o kupovini haljine A kroja. Takodje ove A haljine su najpopularnije maturske haljine.

Obične haljine A-kroja za žurke

2. Kratke i seksipilne haljine za lude noćne provode

Kratke bodicon haljine su savršena odeća za noćne događaje (ne postoji ništa bolje). Oni pokazuju vaše obline i čine da izgledate seksi i samouvereno. Kratka bodicon haljina je odličan izbor za zabavu ili izlazak u grad.

Postoji mnogo različitih stilova kratkih bodicon haljina koje možete izabrati. Takodje, možete pronaći haljine sa ovratnicima, dubokim izrezima i visokim prorezima. Naravno, moguće je pronaći haljine sa detaljima od čipke, šljokicama i štrasom (izbor je ogroman).

Bez obzira koji stil odaberete, kratka bodicon haljina učiniće da se osećate samouvereno i lepo.

Kratke, seksipilne, i izazovne haljine su najpopularnije među damama

3. Casual i klasične haljine

Casual haljine su najbolji način da uživate u zabavi. Pružaju vam veoma ugodan osećaj i čine da izgledate veoma stilski i elegantno u isto vreme. Možete ih nositi na bilo kojoj zabavi i osećati se veoma samopouzdano. Iako mnogi misle da su casual haljine namenjene za posao, to u praksi nije istina. One se mogu i nositi na žurkama i kombinovati sa drugim stilovima.

Postoji mnogo različitih vrsta casual haljina koje možete izabrati. Možete izabrati jednostavnu haljinu A-kroja ili lepršavu maksi haljinu. Takođe možete izabrati haljinu sa zabavnim i trendi printom. Postoji toliko mnogo različitih stilova koje možete izabrati da ćete sigurno pronaći savršeni za svoju sledeću zabavu.

Kratke casual i klasične haljine za provod

4. Elegantne haljina sa dugim ili kratkim rukavima

Haljine za zabavu su obično kratke i uske. Možete nositi haljinu za zabavu sa kratkim ili dugim rukavima. Ako želite da nosite haljinu za zabavu sa rukavima, morate imati na umu nekoliko stvari.

Prvo, uverite se da je haljina dovoljno duga. Ne želite da nosite prekratku haljinu. Drugo, uverite se da haljina nije preuska. Ne želite da nosite preusku haljinu jer će biti neprijatno za nošenje i neće izgledati dobro. Treće, uverite se da je haljina napravljena od kvalitetnog materijala. I najbitnije, nemojte nositi duge rukave leti. Biće vam prevruće.

Haljine sa dugim i kratkim rukavima

5. Krop top i suknja

Iako krop top i kuknja nisu haljine, itekako su savršeni za zabavu i ludi noćni provod. Halter dekolte i uklopljeni steznik pokazaće vaše obline, dok će raskošena suknja učiniti da se osećate lagano i prozračno. Doćiće do izražaja vaseg struka, i osećaćete se lagodno (pogotovo leti i ostalim toplim mestima). Možete upariti ovaj outfit sa visokim potpeticama i torbom i bićete spremni za zabavu!

Crop top i suknja za žurke

6. Haljina sa golim leđima

Haljine sa golim leđima je haljine bez leđa sa naramenicama ili bez naramenica. Poznata je i kao bando haljina. Ova haljina je savršena za žurku ili bilo koju posebnu priliku. Takođe je veoma popularan među poznatim ličnostima.

Haljina sa golim leđima može imati dekolte u obliku slova V koji se proteže do osnove kičme, otkrivajući cela leđa. Reč je o stilu večernje haljine koja je veoma nisko izrezana na leđima, otkrivajući ramena, gornji deo leđa i deo grudi. Može se koristiti jedan kaiš ili lanac da haljina ostane na mestu.

Haljine sa golim leđima za noćne provode

7. Haljine bez bretela

Haljine bez naramenica i bretela savršene su za letnje vreme. Odličan su izbor za ležernije venčanje ili za letnju zabavu. Međutim, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu kada birate haljinu bez naramenica.

Prvo, uverite se da vam haljina dobro stoji. Haljina bez naramenica treba da pripije oko steznika i da ne visi ili pada. Ako jeste, verovatno će biti veoma neprijatno za nošenje.

Drugo, izaberite haljinu koja je napravljena od kvalitetne tkanine. Haljine bez bretela mogu biti sklone klizanju, pa morate ih stalno podizati.

Izazovne kratke haljine bez bretela

Zaključak

Ovaj članak je razmatrao različite vrste haljina za noćne provode koje su dostupne. Naglasili smo prednosti i nedostatke svakog stila i dali savete kako da odaberete pravu haljinu za vas. Ako tražite haljinu za zabavu, ovaj kliknite ovde i pronađite je brzo u Moverse butiku.