Menu
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us
Account options
My AccountMy OrdersSupport
Connect with us

Haljine za trudnice: Kako izgledati lepo tokom trudnoće

Najbolje vreme za kupovinu haljina za trudnice je prvo tromesečje. Na ovaj način imate dovoljno vremena da pronađete savršenu haljinu i da vam dobro stoji tokom trudnoće. Ako ste kao većina trudnica, poželećete da se osećate lepo i samopouzdano, čak i kada se vaše telo menja.

Evo nekoliko stvari koje treba imati na umu kada kupujete haljine za trudnice.

 

Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine haljine za trudnice?

Postoji nekoliko ključnih stvari na koje treba obratiti pažnju kada kupujete haljinu za trudnice. Najvažnije je da se uverite da haljina dobro stoji i da je udobna. Trebalo bi da izbegavate uske haljine, jer će biti neudobne.

Takođe ćete želeti da izaberete haljinu koja ide uz vas. Haljina za trudnice ne mora da bude staromodna ili neprivlačna. U Moverse online butiku je na raspolaganju mnogo lepih i elegantnih haljina za trudnice. Možda ćete takođe želeti da razmislite o haljinama koje će biti rastegljive, jer će vaše telo verovatno rasti tokom trudnoće, tako da će se haljina sama adaptirati na vas.

Udobne i lepe haljine za trudnice

Prednosti da se osećate lepo dok ste trudni u haljini

Trudnoća je neverovatno vreme u životu žene. Ne samo da stvarate život, već ćete se tako osećati lepo i ženstveno. Trudnica u haljini ističe svoje obline i ženstvenost na način na koji nijedna druga odeća ne može.

U stvari, osećaj lepote tokom trudnoće ima niz prednosti. Može vam poboljšati raspoloženje, učiniti da se osećate samopouzdanije, pa čak i poboljšati vaš odnos sa partnerom. Osim toga, oblačenje tokom trudnoće je odličan način da pokažete svom mališanu da ste uzbuđeni što ste mama.

Kako i gde pronaći savršenu haljinu za trudnice za vaš tip tela

Kada je u pitanju odeća za trudnice, važno je da se osećate udobno i da izgledate sjajno. Želite da pronađete nešto što će laskati vašem tipu tela i učiniti da se osećate lepo. Evo nekoliko saveta kako da pronađete savršenu haljinu za trudnice:

Razmotrite svoj tip tela. Neće sve haljine za trudnice izgledati dobro na svim tipovima tela. Ako ste, na primer, kruškolikog oblika, poželećete da potražite haljinu koja naglašava vaše grudi i prelazi preko bokova. Ako ste u obliku jabuke, poželećete da potražite haljinu A-kroja.

Razmotrite svoju ličnost. Da li želite da izgledate kao mama ili želite da izgledate kao da ste još uvek u odeći pre trudnoće? Da li tražite nešto zabavno i koketno, ili nešto klasičnije? Dobro razmislite o ovome, pa donesite konačnu odluku.

Razmotrite svoj budžet. Haljine za trudnice mogu biti skupe, ali postoji mnogo sjajnih opcija, tako da nemojte da se osećate kao da morate da potrošite mnogo novca na nešto što ćete nositi samo 9 meseci.

Dodaci koji će upotpuniti vaš trudnički izgled

Odeća za trudnice je često prilično obična i nije baš moderna. Međutim, postoji nekoliko ključnih dodataka koji vam mogu pomoći da očarate svoj izgled i učinite da se osećate samopouzdanije tokom trudnoće.

Dobar par farmerki za trudnice je obavezan. Potražite stil koji je udoban i dobro pristaje. Telo trudnice se tokom trudnoće dosta menja, pa je važno pronaći farmerke koje će rasti sa vama.

Elegantan kaiš takođe može pomoći da obučete običan majčinski gornji deo. Samo budite sigurni da odaberete stil koji je udoban za nošenje i koji ne stvara preveliki pritisak na stomak.

Bitni dodaci haljinama za trudnice

Šta je konačna odluka?

Veoma je bitno da izbegavate tesnu odeću, jer je naporna i nezdrava. Vaše telo treba da diše i bude pokretljivo. Budite obazrive pri odabiru, ne dajte da vas emocije i moda vode, već se prepustite realnoj situaciji.

Šta obući za doček nove godine?

Ove boje haljina su pun pogodak za plavuše!

Koji ženski stilovi su u trendu ovog leta

Vodič kroz kupovinu ženskih korseta