Ostale Opcije
Moj NalogKontakt
Socijalne Mreže

7 kljucnih saveta za kupovinu SAVRŠENE haljine

Kako kupiti haljinu?

Kada se spremate da kupite novu haljinu, morate odvojiti malo vremena da razmislite kakvu haljinu želite. Razmislite o svojim potrebama i preferencijama i prilici u kojoj želite da nosite ovaj komad odeće. Ako je događaj formalan, izaberite jednostavan dizajn bez previše dodataka. Ako je manje formalno, razmislite o kupovini nekoliko haljina u različitim stilovima za različite prilike.

Pre nego što pogledate haljine u svim tržnim centrima, ne zaboravite na našu online MOVERSE prodavnicu – jer nudimo odličan izbor i niske cene. Takođe, ako ste već pronašli određeni artikal u jednoj prodavnici, ali možda možete pronaći istu stvar jeftinije negde drugde, kontaktirajte ove dve prodavnice i pitajte koja će vam ponuditi najbolju cenu.

 

Gde kupiti haljinu?

Odeću je danas moguće pronaći u brojnim radnjama. Pogodno je jer možemo isprobati mnoge stilove bez ikakvih neprijatnosti. Međutim, ako želite da znate koja vrsta haljine najefikasnije odgovara vašim potrebama i budžetu, idite u prodajno mesto gde su iskusni prodavci dostupni za savet. Trebalo bi da vam pomognu da odaberete pravu veličinu i da vas posavetuju kako da kombinujete različite odevne predmete kako biste mogli da kreirate savršenu odeću za određene prilike. Ako ovi prodavci nemaju dovoljno vremena ili iskustva, mladi asistenti mogu dati loš savet koji kasnije može dovesti do razočaranja. Na primer, ako tražite drugu haljinu koja bi odgovarala toj, možda vam neće pomoći.

 

Koliko košta haljina?

Cena bilo kog odevnog predmeta nije uvek bitan faktor za ljude koji žele da ga kupe kvalitetno. Pre nego što se odlučite za prodavnicu u kojoj ćete kupiti svoju novu haljinu, procenite svoj budžet i uporedite cene koje se nude u različitim prodavnicama. Zapamtite da ako dve haljine imaju približno isti stil, ali jedna košta duplo više od druge, skuplja je verovatno bolje napravljena ili ima bolji dizajn. Međutim, ponekad jeftiniji predmeti mogu izgledati elegantnije od nekih luksuznih, koji zbog svog imena izgledaju preskupo. To znači da treba da se oslonite ne samo na zvanične cene, već i da razmislite da li je određeni komad odeće vredan svoje cene.

 

Koji materijali se koriste za izradu haljina?

Najpopularniji materijal za izradu ženske odeće je pamuk jer je prozračan, udoban i lak za održavanje. Međutim, možete pronaći i haljine od svile ili lana ako želite da vaša nova odeća bude posebno šik. Poliester ima i mnoge prednosti – ovo vlakno poseduje odličnu elastičnost, što odeću čini otpornom na habanje. Štaviše, odeća od poliestera dostupna je u raznim lepim bojama i printovima tako da svako može lako da pronađe nešto prikladno u okviru svog budžeta. Ako želite da kupite haljinu od vune, zapamtite da se brzo gužva, pa nemojte kupovati previše ove tkanine osim ako nemate dovoljno vremena da je ispeglate u prvobitno stanje.

 

Koji su stilovi i boje u modi?

Ovih dana većina žena preferira jednostavne balerina haljine ili carskog struka, što ih čini ženstvenim i privlačnim. Međutim, popularnost ovog dizajna ne znači da ne možete pronaći ništa drugo na tržištu – postoji mnogo drugih opcija koje možete izabrati, kao što su V-izrez ili steznik bez rukava, raširena suknja, porub sa prorezima, itd. Većina žena takođe odlučite se za jednobojne haljine jer one čine da njihova figura izgleda vitkija, dok šare daju volumen. U zaključku, zapamtite da bez obzira koji stil odaberete za svoju novu haljinu, ona mora biti prikladna za određene prilike.

 

Koja je dužina najbolja

Dužine variraju od vrste do vrste i od modela do modela. Takođe, ukusi čine veliki deo odabira, jer neko preferira duge i elegantne dok drugi obožavaju usko i kratko. Naravno, dužina varira od formalnosti i vrstu proslave. Ako je u pitanju venčanje, duge haljine su popularnije, ali kao uzmemo u obzir noćni provod, onda kratko je dominantnije. Kada su upitanju letnje i svakodnevne haljine tu nema pravila, mogu biti kratke i duge. Kada je reč o maturi onda se nose one između. Jer se tu treba držati distanaca izmedju provoda i elegancije.

 

Zasto baš haljina a ne kombinezon

Haljina je od davnina deo svakodnevnog ženskog odevanja, dok je kombinezon od skoro tu. Haljina je za razliku od kombinezona mnogo privlačnija i jednostavno ostavlja neverovatan utisak! Naravno i kombinezonu treba dati malo pažnje jer predstavlja eleganciju na neki drugi i jedinstven način. Naš savet je, ako želite da ostavite utisak i osećate se udobno sve vreme, onda je haljina baš ono što Vam treba!

 

Zaključak

Ni jedan od ovih naslova nije najbitniji, već, sve treba uzeti u obzir i dobro proučiti. Jer ako se desi jedan pogrešan korak, ta savršena haljina može da bude totalni promašaj.